eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

AKREDITACIJA KAO POTVRDA IZVRSNOSTI I KVALITETE LOGOS CENTRA

Visoka škola "Logos centar" u Mostaru, najkvalitetnija visoka škola u regiji, dobila je rješenje o institucionalnoj akreditaciji od Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Hercegovačko neretvanske županije.

Ovo rješenje je izdano na preporuku Agencije za razvoj visokog obrazovanja i osiguranja kvalitete Bosne i Hercegovine. Akreditacija je rezultat temeljite procjene Komisije za akreditaciju, koja se sastojala od predstavnika akademske zajednice BiH, međunarodnog stručnjaka za područje visokog obrazovanja, predstavnika gospodarstva i studenata.

U lipnju 2024. godine, Komisija je obavila akreditacijsku posjetu "Logos centru" i provjerila ispunjenost svih kriterija potrebnih za institucionalnu akreditaciju. Visoka škola "Logos centar" ispunila je sve zahtjeve, uključujući razvoj i strategiju visoke škole, sustav unutarnjeg osiguranja kvalitete, postupke ocjenjivanja studenata, kvalitetu fizičkih i ljudskih resursa, kvalitetu informacijskog sustava, te međunarodnu suradnju.

Tijekom posjete, članovi Komisije imali su priliku razgovarati s menadžmentom škole, nastavnicima, administrativnim osobljem, studentima i drugim zainteresiranim stranama. Voditelji studijskih programa Prometa, Poslovne ekonomije, Sigurnosnih studija, Informacijskiih tehnologija, Energetike, Zaštite na radu i zaštite od požara, te Dizajna, zajedno s menadžmentom i studentima, predstavili su inovativne metode nastave koje se temelje na principima Bolonjskog procesa.

Akreditacija Visoke škole "Logos centar" potvrđuje visoku razinu kvalitete fizičkih i ljudskih resursa, kao i izvrsnost nastavnog procesa. Ova akreditacija također omogućava priznanje i prepoznavanje diploma u Europi. Odabirom Logosa, studenti se osnažuju za globalne izazove i otvaraju vrata budućnosti ispunjene mogućnostima.

Rješenje o institucionalnoj akreditaciji Visoke škole "Logos centar" u Mostaru (PDF)

Objavljeno 7.10.2024. u 07:25h