eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

Iskustvo studiranja putem Erasmus+ programa na Logos centru

Studenti Veleučilišta u Gospiću s odjela Promet, Nika Krpan i Ivan Bužonja, imali su priliku sudjelovati u Erasmus+ programu razmjene studenata, što im je omogućilo da provedu semestar na Visokoj školi „Logos centar“ u Mostaru. Ovo iskustvo bilo je za njih ne samo akademski izazov već i osobno obogaćujuće.

Nika je posebno istaknula kako su joj predavanja na Visokoj školi Logos centar omogućili dublje razumijevanje prometne infrastrukture i planiranja. Kroz rad na projektima u grupama s kolegama, imala je priliku razviti svoje vještine suradnje i komunikacije u novom okruženju.

Ivan je bio posebno impresioniran stručnim nastavnim osobljem na Logos centru i njihovim pristupom obrazovanju. Profesori su se pokazali kao iznimno stručni i predani svom radu, uvijek spremni pomoći i pružiti dodatnu podršku studentima.

Posebno su istaknuli susretljivost svojih kolega. Ova interakcija omogućila je i stvaranje trajnih prijateljstava i profesionalnih kontakata. Zahvaljujući tom prijateljskom okruženju, osjećali su se dobrodošlo i podržano tijekom cijelog semestra, što je značajno doprinijelo njihovom pozitivnom iskustvu studiranja u Mostaru. Izvan učionica, Nika i Ivan su uživali u istraživanju Mostara i njegove okolice.

Ne samo da su unaprijedili svoje akademske sposobnosti i profesionalne vještine, već su i razvili dublje razumijevanje različitih kultura i perspektiva te stekli nova poznanstva.

Objavljeno 17.9.2024. u 23:20h