eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

Prijavite se na Cisco Akademiju na Logos centru

Postanite dio globalnog edukacijskog programa Cisco Networking Academy i steknite ključna ICT znanja i vještine potrebne za dizajniranje, izgradnju i upravljanje računalnim mrežama. Program nudi interaktivne alate, praktične treninge i mrežne simulacije kako biste se pripremili za dinamično tržište ICT industrije diljem svijeta.

Nastavni program CCNA® Cisco Certified Network Associate dizajniran je za sve koji žele započeti ili napredovati u karijeri u ICT sektoru. Sastoji se od tri ključna modula:

Introduction to Networks (ITN): Osnove mrežnih arhitektura, modela, protokola i konfiguracija.

Switching, Routing and Wireless Essentials (SRWE): Fokus na switching i routing tehnologijama i WLAN konfiguraciji.

Enterprise Networking, Security and Automation (ENSA): Arhitektura, sigurnost, troubleshootiranje, automatizacija u poslovnim mrežama, cloud i AI .

Kroz suradnju s Pearson VUE, postali smo ovlašteni Pearson Vue Testing Centar , pružajući vam mogućnost polaganja međunarodno priznatih certifikacijskih ispita, uključujući Cisco, Microsoft, VMware i ispite mnogo drugih vendora na našoj lokaciji u Mostaru.

Završetkom svakog semestra CCNA programa, dobivate certifikat kao potvrdu za uspješno završen semestar, pripremajući vas za izazove i mogućnosti u svijetu mrežnih tehnologija. Certifikat je potvrda da ste uspješno završili semestar, a CCNA certifikat se dobije nakon što se položi 200-301 CCNA ispit u Pearson Vue centru.

Prijavite se već danas i osigurajte svoje mjesto u Cisco Akademiji na Logos centru!

Za više informacija, kontaktirajte nas na e-mail: cisco@logos-centar.com

Cisco Networking Academy – Visoka škola „Logos centar“

Objavljeno 26.7.2024. u 09:05h