eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

Uspješna realizacija dolazne mobilnosti na studiju Informacijskih tehnologija

U zimskom semestru akademske 2022./2023. godine na Visokoj školi „Logos centar“ u Mostaru putem Erasmus+ programa boravili su studenti iz Slovačke, Matuš Krivda i Richard Zavodsky.

Studenti dolaze s Fakulteta menadžmenta i informatike , Sveučilište u Žilini i slušali su predmete iz zimskog semestra na studiju Informacijskih tehnologija. Profesori su držali nastavu na engleskom jeziku. Dolazni studenti su pokazali zavidno znanje te su iz predmeta Programski jezici, Principi programiranja, Osnove baza podataka, Internet tehnologije i Operativni sustavi odradili projektne zadatke i uspješno ih prezentirali. Projekti: aplikacija za upravljanje sveučilištem korištenjem tehnologija koje su koristili na nastavi (.NET, Framework, C#, MSSQL, Windows Forms), konzolna aplikacija u C++, projektiranje DB modela za sveučilišnu bazu podataka te razvoj front-end modula web aplikacije.

Studentima želimo zahvaliti što su odabrali Visoku školu “Logos centar” u Mostaru kao instituciju na kojoj će provesti semestar te ih želimo puno uspjeha u daljnjem školovanju.

Objavljeno 23.1.2023. u 19:30h