eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

OTVORENA 4. IZLOŽBA STUDENATA DIZAJNA LOGOS CENTRA

Četvrta izložba studenata Dizajna otvorena je u četvrtak 27. lipnja 2024. godine u "Logos Gallery" u sklopu Visoke škole "Logos centar" u Mostaru.

Na otvaranju izložbe prisutnima su se obratili Tarik Humačkić, direktor Logos centra i Tomislav Zovko, voditelj studijskog programa Dizajn.

Tarik Humačkić rekao je na otvorenju: „Iznimno sam ponosan na naše studente koji već četvrtu godinu zaredom predstavljaju radove u Logos Gallery. Želim se zahvaliti i njihovim mentorima, profesorima što su studentima prenijeli svoje znanje i naučili ih novim vještinama te ovom izložbom predstavili nam pregled godišnjeg rada na kolegijima.“

Tomislav Zovko rekao je na otvorenju:

„Čast je i zadovoljstvo biti danas ovdje u Logos galeriji te prezentirati četvrtu izložbu radova studenata Dizajna nastalih u akademskoj 2023./2024. godini, ali i neke od radova naših Alumni studenata nastalih u ranijim godinama. Izloženi su radovi studenata sa smjerova Grafički dizajn, Modni dizajn i Dizajn interijera, ali i neki radovi od Alumni studenata. Ovi radovi i sama izložba rezultat su rada i truda naših studenata i profesora kao njihovih mentora. Svima nama, ovakvi događaji proširuju vidike umjetnosti, kreativnosti i suvremenog umjetničkog izričaja mladih generacija. Logos centar postaje akademski centar kulturnog i umjetničkog sadržaja.”

Izložba ostaje otvorena do daljnjega.

Objavljeno 9.7.2024. u 12:33h