eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

Potpisan sporazum o suradnji s Gala Home

Studenti Logos centra studija Dizajn imali su priliku posjetiti i upoznati se s radom Gala Group d.o.o. te surađivati na par projekata gdje su pokazali svoj interes za radom i daljnjim usavršavanjem u praksi.

U cilju boljeg povezivanja s poslovnim okruženjem i pružanjem većih mogućnosti da studenti pokažu svoju kreativnost i imaju priliku tijekom studiranja upoznati se s konkretnim projektima Visoka škola „Logos centar“ u Mostaru i Gala Group d.o.o. je potpisali su sporazum o suradnji.

Suradnja će se odvijati u vidu sudjelovanja na projektima, konferencijama, organizaciji predavanja, razmjena iskustava, razmjena stručnih i znanstvenih informacija kroz razmjenu časopisa, posjećivanja bitnih događaja te poticaj aktivnosti od zajedničkog interesa obje ustanove.

Gala Home - koncept modernog doma će studentima Dizajna pružiti priliku da obave praksu u prostorijama firme i susretnu se s realnim zahtjevima klijenata.

Logos centar nastavlja širiti mrežu partnera u poslovnom okruženju kako bi spoj teorijskog i praktičnog dijela pripremio studente za lakšu prilagodbu na tržištu rada i ostvarivanje uspješne poslovne karijere.

Objavljeno 25.3.2024. u 13:42h