eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

LOGOS CENTAR SUDJELOVAO NA RADIONICI O OSIGURANJU KVALITETE VISOKOG OBRAZOVANJA

Dana 14.12.2023. godine održana je radionica za nastavnike pod nazivom „Unaprjeđenje kvalitete i metoda podučavanja u visokom obrazovanju: Iskustva i primjeri dobrih praksi iz Visoke škole 'CEPS-Centar za poslovne studije' Kiseljak“, koju je vodio dr. sc. Nermin Palić, QA menadžer i voditelj Ureda za međunarodnu suradnju i razvoj karijere na Visokoj školi CEPS Kiseljak.

Radionicu je organiziralo Poslovno Veleučilište Zagreb i ovaj događaj održan je putem ZOOM platforme. Ispred Logos centra sudjelovala ja Maja Gakić, predavač Visoke škole i voditelj studija Informacijske tehnologije.

Tijekom radionice, vođene su konstruktivne diskusije i interaktivni dijalozi, pružajući sudionicima priliku za razmjenu praktičnih primjera, iskustava i iznošenje ideja o unaprjeđenju nastavnih metoda. Naglasak je stavljen na implementaciju novih praksi u obrazovni proces te prilagodbu kurikuluma prema zahtjevima i potrebama studenata. Kroz aktivno sudjelovanje, donešen je zaključak da je kontinuirano unaprjeđivanje metoda podučavanja, prilagođavanje novim trendovima u obrazovanju te poticanje daljnje razmjene znanja i iskustava među institucijama visokog obrazovanja od izuzetne važnosti.

Objavljeno 19.12.2023. u 11:25h