eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

Erasmus+ implementacija mobilnosti osoblja na partnersku instituciju u Rumunjsku

U razdoblju od 10. srpnja do 14. srpnja 2023. godine putem Erasmus+ programa osoblje Logos centra boravilo je na partnerskoj instituciji Lucian Blaga University of Sibiu.

U rektoratu Lucian Blaga University of Sibiu predstavnike Logos centra, Erasmus koordinatoricu Maju Gakić, voditeljicu studija Poslovne ekonomije Miju Glamuzina i profesora Lutvu Haznadarevića ugostila je Delia Stefenel, voditeljica Ureda za međunarodnu suradnju.

Cilj ove posjete i sastanka je bio unaprjeđivanje administrativnih aktivnosti ureda obje institucije, razmjena ideja za druge međunarodne projekte i mogućnost partnerstva na istim.

Tijekom boravka imali su priliku razgovarati s profesorima s ekonomskog fakulteta u Sibiu i rektorom Technical University of Moldova gdje su dogovorili potencijalu suradnju između tri institucije za područje turizma.

Na Faculty of Economic Sciences u ljetnom semestru ove akademske godine boravila je studentica Logos centra, koja ima sve pohvale za studiranje i život tijekom mobilnosti u Sibiu, pa uredi rade na tome da studenti iz Rumunjske u skoro vrijeme dođu studirati na Logos centru putem Erasmus+ programa.t here

Objavljeno 26.7.2023. u 12:12h