eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

Implementirane dolazne mobilnosti studenata iz Hrvatske – Erasmus+ iskustvo

Na Visokoj školi “Logos centar” u Mostaru u ljetnom semestru akademske 2022./2023. godine putem Erasmus+ programa boravili su studenti iz Hrvatske, s Veleučilišta "Nikola Tesla" u Gospiću .

Studenti Nika Krpan i Ivan Bužonja su studenti studija Promet te su na Logos centru slušali predmete iz ljetnog semestra tog studija te su nam prenijeli svoje iskustvo studiranja u Mostaru.

“Život u drugo zemlji daleko od doma pokazao nam je da se malo hrabrosti i dobra organizacija može pretvoriti u jedno nezaboravno iskustvo. Upoznali smo fantastične ljude koji su nas savjetovali što je više moguće kako bi proživjeli ovu jedinstvenu avanturu uz puno zabave i uspjeha. Imali smo vremena i putovati i upoznati se s kulturnim znamenitostima kraja te također upoznali smo princip rada i učenja na drugoj instituciju odnosno Logos centru. Profesori i osoblje Logos centra su nas lijepo prihvatili I bili susretljivi za sva naša pitanja. Ovaj semester će ostati jedna lijepa uspomena te želimo zahvaliti svim kolegama i djelatnicima na ovom predivnom iskustvu.”

Nika i Ivan

Objavljeno 26.7.2023. u 10:13h