eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

TREĆA STUDENTSKA IZLOŽBA NA LOGOS CENTRU

Visoka škola „Logos centar“ u Mostaru Vas poziva na otvorenje Treće izložbe studenata Dizajna u Galeriji Logos koja će se održati u petak, 16. lipnja 2023. Godine s početkom u 16:00 sati.

Ovogodišnja izložba predstavlja radove studente sa smjerova Grafički dizajn, Modni dizajn i Dizajn interijera, ali i neke od Alumni studenata.

Pored pregleda godišnjeg rada kroz nastavu i praktične vježbe, ove godine smo pozvali i uvrstili neke od naših Alumni studenata kako bi zadržali i nastavili odličnu suradnju sa svojim završenim studentima odnosno diplomantima.

Na izložbi će biti predstavljeni radovi studenata iz različitih umjetničkih disciplina, kao što su crteži, fotografije, slike, modne ilustracije i modeli odjeće, tlocrti i nacrti prostora, komada namještaja, logotipi, grafička rješenja za plakate i mnogi drugi radovi.

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na otvorenje Treće izložbe studenata Dizajna koja će omogućiti predstavljanje studenata i njihovih radova, a svima nama proširiti vidike umjetnosti, kreativnosti i suvremenog umjetničkog izričaja mladih generacija.

Dobro nam došli!

Objavljeno 7.6.2023. u 12:05h