eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

Održana IV. Međunarodna studentska konferencija “Obrazovanje za održivi razvoj”

Dana 01. lipnja 2023. godine na Visokoj školi „Logos centar“ u Mostaru, održana je IV. Međunarodna studentska konferencija pod nazivom „OBRAZOVANJE ZA ODRŽIVI RAZVOJ“. Organizatori konferencije su bili Visoka škola „CEPS-Centar za poslovne studije“ Kiseljak , Veleučilište u Bjelovaru i Visoka škola „Logos centar“ u Mostaru. Partner ove konferencije je bilo Poslovno Veleučilište Zagreb .

Na konferenciji su prezentirana 32 studentska rada 60 autora/koautora, s pet visokoškolskih ustanova iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Slovačke i Sjeverne Makedonije. Studenti su prezentirali svoja istraživanja u oblasti održivog razvoja, te aktivno sudjelovali u razmjeni mišljenja, stjecanju novih znanja i kompetencija.

Svoje radove ispred Logos centra prezentirali su studenti: Marko Papić, Ivan Mikulić, Karlo Jelić, Slavko Selak, Marin Sršen, Nihad Humačkić, Ante Mandarić i Loren Kaleb Mikulić.

Nakon prezentiranih radova, diskusije i donešenih zaključaka, uručeni su i certifikati svim sudionicima studentske konferencije. Svi prezentirani radovi u punom opsegu će biti objavljeni u zborniku radova.

 

Objavljeno 5.6.2023. u 10:33h