eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

Student Dizajna interijera osvojio 1. mjesto na natječaju „MOJA GALA KUHINJA“

Student studija Dizajn interijera Visoke škole „Logos centar“ u Mostaru, Marino Čuljak postigao je velik i značajan uspjeh osvojivši 1. mjesto na natječaju „MOJA GALA KUHINJA“ koji je objavljen i realiziran u sklopu događaja HOME & GARDEN INTERIOR DESIGN u Mostaru.

Zadatak za studente je bio izraditi: 1. Tlocrt prostora, 2. Presjek A-A, odnosno B-B prostora sa kuhinjom, te 3. 3D vizualizacija.

Nakon uspješno dostavljenih prijava, radove je pregledavao i ocjenjivao stručni žiri u sastavu: Mirjana Mikulec, Mersiha Karić, Jelena Barać i Leo Hodžić.

Nagrada za najuspješnije radove će se realizirati u vidu 3x jednomjesečne prakse u Gala Home showroom Ortiješ b.b. po dogovorenim terminima.

Pored Marina, na natječaju su uspješno sudjelovali i naši studenti Dizajna interijera Nikola Ercegović i Medina Pajt. Radovi svih studenata su izloženi i prezentrani na samom festivalu pred brojnim posjetiteljima.

Festival je realiziran 13. svibnja 2023. u Queen dvorani Mepas Mall-a u Mostaru u organizaciji Sfera d.o.o. i Gala group d.o.o.

Objavljeno 15.5.2023. u 09:36h