eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

Suradnja studija Dizajn Logos centra i firme Brotis d.o.o.

U petak 24.02.2023. godine u prostorijama Visoke škole „Logos centar“ u Mostaru održano je uvodno predavanje firme Brotis za studente studija Dizajn.

Djelatnici firme Brotis d.o.o. na uvodnom predavanju predstavili su platformu koja objedinjuje već oformirane arhitekte, dizajnere interijera, inžinjere, ali i studente navedenih struka i ostale poslovne partnere „Baza-Brotis Arhi Zajednica“.

Baza Brotis Arhi Zajednica promovira radove kroz sponzorirani medijski prostor u svrhu razvoja digitalnog identiteta pojedinca i lakše komunikacije s klijentima, i upravo ovaj vid medijske podrške predstavljen je studentima Visoke škole LOGOS kao oblik odskočne daske u budući svijet poslovanja.

Studenti su pratili izlaganje predavača Jure Lasića (key account manager) i Adriane Kolende (dipl. dizajnerica interijera) u kojem je predstavljen projekt „Baza“ kao i plan edukacija i radionica u izložbenom prostoru Brotis te kratak pregled jednog malog dijela izložbenih uzoraka. Motivirajući i zanimljiv prijedlog zaposlenika tvrtke je angažman studenata unutar „Baze“ kao i sudjelovanje na prezentacijama i radionicama koje budu organizirali, a nagrada za najuspješnije i najaktivnije studente bit će putovanje u Španjolsku u tvornicu Porcelanosa.

Nadamo se da će studenti svoje znanje nadopuniti kroz suradnju s tvrtkom Brotis koja iza sebe ima 30 godina rada i iskustva, i da će se kroz edukacije, radionice i medijski prostor naći svoje mjesto pod suncem i biti prvi u nizu kada je održivi razvoj u pitanju.

Više o samom projektu studenti dodatno mogu pronaći na web stranici Brotis kao i na društvenim mrežama Instagram Baza Brotis Arhi Zajednica i Facebook Brotis.

Objavljeno 27.2.2023. u 09:22h