eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

Uspješna realizacija dolazne studentske mobilnosti na Logos centru

Na Visokoj školi “Logos centar” u Mostaru u ljetnom semestru akademske 2021./2022. godine putem Erasmus+ programa boravila je studentica iz Hrvatske, s Veleučilišta "Nikola Tesla" u Gospiću .

Studentica je trenutno druga godina studija i slušala je predmete iz ljetnog semestra na studijskom smjeru Cestovni promet te nam je prenijela svoje iskustvo studentske razmjene.

Tomislava Žarković: Studentska razmjena donijela mi je jedno lijepo iskustvo učenja, upoznavanja drugih ljudi, kultura i općenito druge države. Kroz čitavo vrijeme mog boravka na Logos centru u Mostaru imala sam potporu i kontakt s koordinatorima i profesorima uz iznimnu susretljivost, bila sam ugodno iznenađena s tim kako sam bila ugošćena.

Smatram da je studentska razmjena izvrsna prilika studentima za upoznavanje nečeg novog, dožive različite kulture i prijateljstva. Svoje iskustvo na Erasmus+ razmjeni ću definitivno pamtiti i podijeliti sa svima uz same riječi hvale.

Za kraj savjet studentima, ne dozvolite da Vas strah od nečeg novog i nepoznatog spriječi u tome da se ne okušate u jednoj novoj i lijepoj avanturi.

Objavljeno 4.8.2022. u 08:51h