eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

Logos centar sudjelovao na Međunarodnoj ljetnoj školi “Analiza i upravljanje operativnim rizicima poslovanja”

U razdoblju od 20. lipnja do 24. lipnja 2022. godine na Visokoj školi CEPS – Centar za poslovne studije Kiseljak održana je Međunarodna ljetna škola “Analiza i upravljanje operativnim rizicima poslovanja”.

Ljetnu školu je pohađalo preko 50 profesionalaca iz oblasti zaštite na radu, zaštite od požara, prometa, ekonomije, informacijskih tehnologija, sigurnosti, volontera nevladinog sektora te studenata iz Bosne i Hercegovine te Hrvatske.

Visoka škola “Logos centar” u Mostaru, kao partner ove ljetne škole, sudjelovala je sa svojim predavačima iz određenih stručnih područja koji su održali predavanja polaznicima.

Studenti i profesionalci su zadovoljni prezentiranim i viđenim teorijskim i praktičnim sadržajima. Ovim programom polaznici su unaprijedili svoja znanja i stekli nove vještine koje će im sigurni smo pomoći u analizi i upravljanju operativnim rizicima na razini funkcije u poslovnim organizacijama.

Polaznicima je dodijeljeno uvjerenje Visoke škole „CEPS – Centar za poslovne studije“ iz Kiseljaka kojim se potvrđuje da je polaznik ispunio sve obveze propisane programom Međunarodne ljetne škole, i koje nosi 3 ECTS kredita.

Objavljeno 28.6.2022. u 09:23h