eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

U Logos Gallery otvorena druga studentska izložba

Druga izložba studenata Dizajna otvorena je u petak 10. lipnja 2022. godine u "Logos Gallery" u sklopu Visoke škole "Logos centar" u Mostaru.

Na otvaranju izložbe prisutnima su se obratili Tomislav Zovko, voditelj studijskog programa Dizajn i Ana Bevanda, predsjednica Senata VŠ Logos centar u Mostaru.

Ana Bevanda pozdravila je prisutne i rekla: „Ovogodišnja izložba predstavlja radove studenata sa smjerova Grafički dizajn, Modni dizajn i Dizajn interijera, ali i neke od Alumni studenata koje smo pozvali i uvrstili u izložbu kako bi zadržali i nastavili odličnu suradnju sa svojim diplomantima. Ova izložba je rezultat rada studenata i njihovih profesora na čijim su kolegijima ove radove stvorili. Mi, kao institucija smo tu da damo podršku i omogućimo sve uvjete kako bi predstavili svoje kreativne radove.“

Tomislav Zovko rekao je na otvorenju: „Kao profesor na studiju i kao voditelj studija Dizajn na Logos centru iznimno sam ponosan na naše studente koji već drugu godinu zaredom predstavljaju radove u Logos Gallery. Želim se zahvaliti i njihovim mentorima, mojim kolegama, što su studentima prenijeli svoje znanje i naučili ih novim vještinama te ovom izložbom predstavili nam pregled godišnjeg rada na kolegijima.“

Posjetitelji su mogli vidjeti studentske radove iz različitih disciplina, kao što su: crteži, slike, fotografije, modne ilustracije, modeli odjeće, tlocrti i nacrti prostora, komadi namještaja, grafička rješenja za plakate i logotipe te mnoge druge.

Izložba ostaje otvorena do daljnjega.

Objavljeno 14.6.2022. u 12:59h