eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

MEĐUNARODNA STUDENTSKA KONFERENCIJA “ODRŽIVI RAZVOJ U TVOJIM RUKAMA”

U svibnju 2022. godine Visoka škola “CEPS-Centar za poslovne studije” Kiseljak u partnerstvu s Veleučilištem u Bjelovaru organizira 3. Studentsku konferenciju “Održivi razvoj u tvojim rukama”. Studenti imaju priliku aktivno sudjelovati u razmjeni mišljenja, stjecanju znanja i kompetencija. Ove godine studentska konferencija će dobiti svoj međunarodni karakter uključivanjem studenata s visokoškolskih institucija iz Bosne i Hercegovine i regije.

Područja istraživanja:

- ODRŽIVI EKONOMSKI RAST I PRODUKTIVNO ZAPOŠLJAVANJE

- TRANSFORMACIJA GRADSKOG SAOBRAĆAJA PREMA ODRŽIVOJ MOBILNOSTI

- DIGITALNA RJEŠENJA ZA BOLJI KVALITET ŽIVLJENJA

- ODRŽIVI, ČISTI I PRISTUPAČNI IZVORI ENERGIJE

- ODRŽIVI RAZVOJ I PREVENCIJA KRIMINALA, SIGURNOST I ZAŠTITA DRUŠTVA

- ZDRAVLJE I DOBRO STANJE KAO JEDAN OD CILJEVA ODRŽIVOG RAZVOJA

- INVOVATIVNI PRISTUPI POUČAVANJA U VISOKOM OBRAZOVANJU

- JEDNAKOST U SVIM SEGMENTIMA DRUŠTVA

Na konferenciji mogu sudjelovati studenti prvog, drugog ili trećeg ciklusa studija, a prijave sa sažetkom teme slati na e-mail adresu konferencije.ceps@gmail.com najkasnije do 25.04.2022. godine. Prijava treba sadržavati ime i prezime studenta (i mentora ukoliko je takav slučaj), naziv visokoškolske institucije, studijski program, prijedlog teme i sažetak rada. Sudjelovanje na studentskoj konferenciji je besplatno.

Planirani termin održavanja studentske konferencije je 23.05.2022. godine s početkom u 10 sati u prostorijama Visoke škole “CEPS-Centar za poslovne studije” Kiseljak i online putem MS Teams-a. Konačan program će biti objavljen na službenoj stranici, stoji u pozivu Visoke škole.

Studenti Visoke škole “Logos centar” u Mostaru sa svojim mentorima pripremaju teme koje će prezentirati na međunarodnoj konferenciji.

Objavljeno 21.4.2022. u 10:19h