eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

ERASMUS ISKUSTVO STUDENATA LOGOSA

Putovanja u strane zemlje uvijek su zanimljiva, ali prilika da provedete nekoliko mjeseci u drugoj zemlji, na drugom fakultetu pruža jednu drugu dimenziju i neizmjerno obogaćuje svakoga pojedinca. 

Tri mjeseca studija smo proveli na Sveučilištu u Žilini u Slovačkoj na  Faculty of Management Science and Informatics i Faculty of Operation and Economics of Transport and Communications

Na fakultetu su nas lijepo ugostili i pomogli nam prilagoditi se novoj sredini te unatoč pandemiji proveli smo lijep semestar u Žilini, pravom studentskom gradu.

Zbog zemljopisnog položaja Žiline, blizine s granicama drugih država, imali smo priliku tijekom razmjene i puno putovati, stekli smo nova poznanstva, upoznali drugi jezik i običaje.

Razmjena studenata je jedno od najboljih iskustava za svakog studenta. Prilika da naučite strani jezik i kulturu, upoznate druge studente iz cijele Europe a i šire, je stvarno posebna. Nova prijateljstva i uspomene koje steknete pamtiti ćete zauvijek. 

Zahvaljujemo se se Visokoj školi "Logos centar" u Mostaru što nam je omogućila jedno ovakvo iskustvo te koordinatorima na obje institucije za pomoć i savjetovanje tijekom boravka u Slovačkoj.

                                                                                                                                  

Ivan i Mate

 

 

Objavljeno 8.3.2022. u 10:40h