eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

STUDENTI LOGOS CENTRA U POSJETI LUCI PLOČE

U sklopu redovnih aktivnosti Logos centra, koje se odnose na posjete gospodarskim subjektima čije su djelatnosti vezane za studijske programe studenti studija Promet i Zaštite na radu posjetili su Luku Ploče.

U sklopu studijske posjete, za studente i profesore, organiziran je obilazak lučkog područja i upoznavanje s radnim procesima Luke Ploče.

Ispred Luke Ploče studente su dočekali direktor Razvoja i investicija Dražen Pandža, direktor Operativno-tehničkog sektora Dražen Begić i voditeljica Odjela planiranja i analize u sektoru Održavanje Alenka Lekić koja je pojasnila način upotrebe strojeva i sredstava unutrašnjeg transporta u operativnim lučkim poslovima kao i praćenje učinkovitosti sredstava. Izvrsna prometna povezanost te povoljna geostrateška pozicija na čvorištu važnih industrijskih puteva čine Luku Ploče nezaobilaznom spojnicom Jadrana, Mediterana i srednje Europe.

Luka raspolaže s ukupno sedam terminala koji omogućavaju profesionalnu uslugu u pomorskom prometu, lučke usluge te usluge skladištenja robe i špedicije. Kategorizirana je kao luka univerzalne namjene te služi za prekrcaj gotovo svih vrsta tereta koji se pojavljuju u međunarodnom pomorskom prometu. Luka Ploče primjenjuje najviše standarde i mjere zaštite na radu u svim svojim aktivnostima. Logos centar se zahvaljuje predstavnicima Luke Ploče na ugodnom gostoprimstvu i organizaciji poučne studijske posjete za studente.

Objavljeno 6.10.2021. u 12:48h