eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

LOGOS CENTAR I VELEUČILIŠTE U BJELOVARU POTPISALI SPORAZUM

Visoka škola „Logos centar“ u Mostaru ugostila je delegaciju s Veleučilišta u Bjelovaru u sastavu doc. dr. sc. Zrinka Puharić, dekanica, mr. sc. Tatjana Badrov, prodekanica za razvoj, Tamara Salaj, v. pred. i Ivana Jurković, v. pred., voditeljica Ureda za međunarodnu suradnju.

Direktor Logos centra Tarik Humačkić i dekanica Veleučilišta u Bjelovaru Zrinka Puharić potpisali su sporazum o suradnji. Sporazumom je definirana buduća suradnja kroz zajedničke projekte mobilnosti osoblja i studenata, razvoj i organizacija kratkih programa, ljetnih škola i bilo koji mogući drugi oblik suradnje.

Veleučilištu u Bjelovaru je dobilo certifikat za učinkovit i razvijen sustav osiguravanja kvalitete što je potvrda da je taj sustav usklađen sa smjernicama za osiguravanje kvalitete u europskom prostoru visokog obrazovanja.

Visoka škola „Logos centar“ u Mostaru proširuje mrežu institucija partnera kako bi kroz zajedničku suradnju i razmjenu iskustva radili na podizanju i osiguravanju kvalitete visokog obrazovanja.

Objavljeno 17.9.2021. u 16:54h