eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

Suradnja studijskog programa Dizajn i kreativne agencije Amadis d.o.o. te Street Food Festivala

Nakon potpisivanja sporazuma o suradnji između Visoke škole “Logos centar” u Mostaru i agencije Amadis d.o.o. Široki Brijeg došlo je do prve suradnje za novi projekt.

U prostorijama Logos centra održan je sastanak studenata i profesora Dizajna s predstavnicima kreativne agencije Amadis d.o.o. i Street Food Festivala iz Širokog Brijega.

Studentima se obratila account manager Ljubica Vukojević prilikom čega su studenti u opsežnoj i detaljnoj prezentaciji upoznati s uslugama i ciljevima agencije, prednostima internet oglašavanja, social media marketingu te željama i vizijama klijenta u realizaciji suradnje sa Street Food Festom.

Studenti su dobili projektni zadatak:
- Kreiranje vizualnog identiteta za „Street food fest 2021.”
- Logotip
- Paleta boja
- Tipografija
- Primjene vizuala u tisku te u digitalnim medijima

Na kraju ovog projekta odabrati će se autor najboljeg rješenja koji će biti i novčano nagrađen od strane Amadis d.o.o. i Street Food Festa.

Ovakve suradnje su vrhunsku prilika za studente da steknu uvid u kompletan proces dizajnerskog posla i iskustvo rada sa realnom strankom, što je ujedno jako dobra priprema za kompletno formiranje studenata za njihov budući rad nakon studija.

Objavljeno 19.3.2021. u 09:56h