VRH

LOGOS na online zimskoj školi “Financijske istrage koruptivnih krivičnih djela”

✓ Organizacijske znanosti ✓ Poslovna ekonomija ✓ Pravo i financije ✓ Promet ✓ Dizajn ✓ Energetika ✓ Zaštita na radu i zaštita od požara ✓ Sigurnosne studije
Objavljeno 29.12.2020. u 11:49h

Fakultet za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije Univerziteta u Sarajevu organizirao je neciklični akademski program edukacije „Zimska škola: Finansijske istrage koruptivnih krivičnih djela“.

Cilj Zimske škole je da polaznici steknu neophodna ili unaprijede postojeća teorijska i praktična znanja iz oblasti financijske istrage koruptivnih krivičnih djela i izgrade sposobnosti njihovog implementiranja prilikom sprječavanja, otkrivanja i istraživanja te dokazivanja koruptivnih krivičnih dijela.

Predavanja su, pored akademskog osoblja Univerziteta u Sarajevu, održali brojni istaknuti stručnjaci iz prakse koji su prenijeli polaznicima svoja iskustva i izazove u provođenju financijskih istraga.

Logos centar je predstavljao student treće godine studijskog smjera Sigurnost Adi Bilić, koji je ispunio sve definirane obveze predviđene programom Zimske škole te mu je dodijeljen certifikat o programu cjeloživotnog obrazovanja.

Novosti

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... >