eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

Implementacija mobilnosti akademskog osoblja u Slovačku

U okviru projekta 2020-1-SK01-KA107-077885 - suradnja između programskih i partnerskih zemalja Erasmus+ programa realizirane su dvije mobilnosti akademskog osoblja u svrhu poučavanja u Slovačku.

Na Faculty of Operation and Economics of Transport and Communications , predavač Visoke škole na studiju Prometa, Vanja Kvesić održala je gostujuća predavanja na temu „Car parking problem“, a Ivana Ramljak, predavač Visoke škole na studiju Energetike, održala je predavanja na temu „Spectrum sensing in Cognitive Networks Matlab – a simulation of signal detection“ na Faculty of Managament Science and Informatics .

Profesorice su studentima u Žilini predstavile Logos centar kako bi se pobliže upoznali s uvjetima studiranja na Logosu kao i mogućnosti studentske razmjene u Mostar. Pored nastavnih aktivnosti imale su priliku razgledati kampus Sveučilišta u Žilini i posjetiti fakultete Prometa, Informatike i Kriminalistike.

U Žilini, na razmjeni, se trenutno nalazi student Informacijskih tehnologija Logos centra Bruno Obradović i još dva studenta iz Bosne i Hercegovine.

Lokalna televizija u Žilini napravila je prilog o uspješnoj suradnji mobilnosti kroz Erasmus+ program Slovačke i Bosne i Hercegovine.

Objavljeno 13.4.2022. u 09:36h