VRH

Posjeta predstavnika „Techno India Group“ Visokoj školi „Logos centar“ u Mostaru

✓ Organizacijske znanosti ✓ Poslovna ekonomija ✓ Pravo i financije ✓ Promet ✓ Dizajn ✓ Energetika ✓ Zaštita na radu i zaštita od požara ✓ Sigurnosne studije
Objavljeno 12.7.2018. u 12:19h

Predstavnici Visoke škole „Logos centar“ u Mostaru održali su sastanak s izaslanstvom Techno India Group kojeg su činili dr. Satyam Roychowdhury, dr. Shanku Bose i Bhashskar Roy, koji su stigli u pratnji Sabita Subašića, veleposlanika Bosne i Hercegovine u Republici Indiji.

„Techno India Group“ jedna je od najvećih obrazovnih grupa u Indiji s preko 30 godina iskustva u obrazovanju, vrhunski opremljenim učionicama, istraživačkim objektima i uglednim profesorima. T.I.G. se sastoji od sveučilišta, koledža i škola s preko 500.000 studenata, povezan je s prestižnim fakultetima u Sjedinjenim Američkim Državama, Novom Zelandu, Australiji, Ujedinjenom Kraljevstvu, Australiji i dr.

 Razlog posjete je upoznavanje s mogućnostima investiranja, razmjeni studenata i profesora, razvijanje znanja i vještina, upoznavanje novih kultura i tradicija te pokretanje zajedničkih projekata.

Više o Techno India Group na http://www.technoindiagroup.com/

Novosti

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... >