VRH

Raspisan natječaj za upis studenata za akademsku 2018./2019. godinu

✓ Organizacijske znanosti ✓ Poslovna ekonomija ✓ Pravo i financije ✓ Promet ✓ Dizajn ✓ Energetika ✓ Zaštita na radu i zaštita od požara ✓ Sigurnosne studije
Objavljeno 23.6.2018. u 10:59h

Na osnovu Odluke o davanju suglasnosti Ministarstva prosvjete znanosti kulture i športa, HNŽ/K na Odluku Senata Visoke škole „Logos centar“ u Mostaru o upisu studenata u prvu godinu studija za akademsku 2018./2019. godinu Visoka škola „Logos centar“ u Mostaru je raspisala Natječaj za upis studenata u prvu godinu studija za akademsku 2018./2019. godnu.

Novi studenti se mogu odlučiti za neki od inovativnih studijskih programa: Sigurnosne studije (smjerovi: Sigurnost i Kriminalistika), Poslovnu ekonomiju (smjerovi: Financije i računovodstvo; Menadžment; Menadžment javnog sektora i uprave; Poduzetništvo i poslovno upravljanje; Financijsko upravljanje, bankarstvo i osiguranje; Korporativno komuniciranje; Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima), Dizajn (smjerovi: Modni dizajn, Grafički dizajn i Dizajn interijera), Zaštitu na radu i zaštitu od požara,  Energetiku (smjerovi: Gospodarenje energijom i energetska učinkovitost; Obnovljivi izvori energije; Održavanje energetskih postrojenja; Termotehnika), Informacijske tehnologije, Pravo i financije i Cestovni promet.

Za studente koji se u akademskoj 2018./2019. godini odluče na upis bilo kojeg studijskog programa, osim Dizajna otvorena je mogućnost upisa po principu učenja na daljinu (distance learning). Distance Learning je oblik obrazovnog procesa, a koji zahvaljujući brzom razvoju informacijskih tehnologija zauzeo visoko jesto među klasičnim metodama obrazovanja. Ovakvom metodom učenja studenti koji radi poslovnih ili drugih obaveza nisu u mogućnosti klasični raspored integrirati u svoj raspored, mogu predavanja prilagoditi sebi. Učenje na daljinu omogućava stalno učenje putem interneta, gdje se studenti profesionalno usavršavaju, vlastitim tempom, na mjestu i u vremenu koje sami odaberu. Studenti prolaze kroz materijal za učenje onom brzinom i onoliko puta koliko žele, a profesori su im stalno dostupni za sve pomoći i informacije, kao i sva literatura.

Studenti koji se odluče na studij Poslovne ekonomije, smjer Menadžment, imaju mogućnost biranja žele li nastavu slušati i polagati ispite ili na materinjem jeziku ili na engleskom. Studij na engleskom jeziku priprema studente da po završetku studija budu još spremniji za tržište rada, a znanje i kompetencije stečene po završetku im otvaraju vrata, ne samo Europe nego i ostatka svijeta, uzimajući u obzir da se većina poslovne komunikacije u svijetu odvija na engleskom jeziku.

Novosti

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... >