eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

Prijavite se na drugi Evona Innovation Hack!

Evona Innovation Hack održat će se od 21. do 23. listopada 2022. godine u prostorijama kompanije Evona, u Mostaru. Hakaton će trajati 48 h tijekom kojih će te imati mogućnost predstaviti svoje znanje i kreirati najbolju ideju. Naravno, hrana i piće su osigurani.

Na Innovation Hack se mogu prijaviti svi zainteresirani studenti i IT entuzijasti, bilo da vas zanima development, grafički dizajn, projekt menadžment ili su ipak vaša strast baze podataka. Traži se 20 najboljih kreativaca koji će biti podijeljeni u 4 tima.

Tema ovogodišnjeg Innovation Hack-a je gamifikacija podataka. Cilj je napraviti aplikaciju koja će na osnovu aktivnosti korisnika dodjeljivati bodove, pratiti postignuća korisnika te pripremiti nagrade za dodjeljivanje. Na temelju tih podataka kreirat će se rang lista korisnika prema kojoj će biti moguće pregledati povijest postignuća. Sudionicima će biti osigurana sva dokumentacija i mentorska podrška. Odabir tehničkih detalja i tehnologija za implementaciju ovisi o dogovoru unutar timova.

Zašto se prijaviti?

1. Najbolji tim osvaja novčanu nagradu u iznosu od 3000 KM

2. Tri MVP-a (najbolja pojedinca) će imati priliku za posao i/ili plaćenu praksu

3. Iskustvo, zabava i izazov


Prijave su otvorene do 13. listopada do 00:00

Pošalji svoj kratki CV i/ili snimi svoj pitch video u trajanju do 30 sekundi, predstavi sebe i svoj nivo znanja u programiranju i objasni nam zašto baš ti trebaš sudjelovati na Evona Innovation Hack-u.
Prijaviti se možete putem kontakt forme na službenoj stranici hakatona
https://evona.ba/hackathon/

Dragi studenti, prijavite se jer vas očekuje puno zabave i mogućnosti za učenje!

Objavljeno 17.10.2022. u 14:31h