eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

Potpisan sporazum s Akademijom tehničkih strukovnih studija u Beogradu

Visoka škola “Logos centar” u Mostaru potpisala je Sporazum o suradnji u području obrazovanja, znanosti i istraživanja s Akademijom tehničkih strukovnih studija Beograd.

Sporazumom je definirana suradnja za razmjenu iskustava za navedena područja, realizaciju projekata, stvaranje novih programa, mogućnost objavljivanja zajedničkih publikacija, organiziranje konferencija te sudjelovanje u mobilnosti akademskog, neakademskog osoblja i studenata kroz projekte mobilnosti.

Akademija se sastoji od odsjeka: Beogradska politehnika, Kompjutersko-mašinsko inženjerstvo, Odsjek za saobraćaj, mašinsko i inženjerstvo zaštite te Primjenjene inženjerske nauke. Akademija tehničkih strukovnih studija izvodi preddiplomske, specijalističke i master studije.

Odobrena je projektna prijava Visoke škole Logos centar i Beogradske politehnike za mobilnosti kroz Erasmus+ program.

Beogradska politehnika izvodi prediplomski studij na Odjelu za tehnologiju (Sigurnost i zdravlje na radu, Zaštita okoliša, Upravljanje kvalitetom, Tehnologije recikliranja, Grafičko inženjerstvo) te na odjelu Dizajn (Grafički dizajn, Dizajn industrijskog proizvoda, Modni dizajn proizvoda od kože, Koncept i dizajn likova) i Zaštita na radu.

Detaljnije informacije o partnerskoj instituciji možete pronaći na sljedećem linku http://atssb.edu.rs/

Objavljeno 8.2.2021. u 08:45h