eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

Uručena nagrada za dizajn međunarodne izložbe studentu Dizajna

Student Logos centra Franjo Stojić dobio je nagradu za dizajn međunarodne izložbe fotografija „Dunav“. Priznanje je uručio prof. VŠ dr. Tarik Humačkić, direktor visoke škole uz prisutnost Tomislava Zovke, voditelja studija Dizajna, Željka Savića predsjednika upravnog odbora Ars akademije iz Novog Sada i studenata.

Prilikom dodjele Željko Savić organizator međunarodne fotografske kolonije, pohvalio je studenta Franju Stojića i poželio mu uspješan daljnji rad i izrazio nadu kako će mu ova nagrada omogućiti još veći uspjeh u karijeri.

Svoje  čestitke studentu uputio je i Tomislav Zovko, magistar slikarstva i profesor likovne kulture, te član umjetničkog savjeta međunarodne fotografske kolonije ‘’Dunav’’.

Franjo Stojić sudjelovao je na međunarodnoj fotografskoj koloniji ‘’Dunav’’ za koju je radio kompletan grafički dizajn i koja je postavljena u predvorju Beogradske politehnike. Umjetnički žiri u sastavu prof.dr. Dušanke Komnenić, ma. Željka Savića i mr. Tomislava Zovke odlučivao je o dodjeli spomenutnog priznanja.

Franjo je izrazio zahvalnost organizatorima iz Novog Sada i Logosu na ukazanom poverenju.

Sukladno riječima organizatora međunarodne kolonije i predstavnika Logos centra Mostar u planu je nastavak suradnje s međunarodnom fotografskom kolonijom u kojoj će sudjelovati studenti fotografije i dizajna, a tema će biti rijeka Neretva.

Tv prilog o dodjeli nagrade možete pogledati i na službenom youtube kanalu Visoke škole “Logos centar” u Mostaru:

Objavljeno 16.11.2020. u 11:59h