eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

STUDENTICA DIZAJNA NA FESTIVALU VIZUALNE KULTURE U SPLITU

KOMBO je festival vizualne kulture u kojem studenti udruge DVK žele podijeliti znanja i vještine koje su stekli, time dobiti kritički osvrt drugih studenata iz Hrvatske i šire, a time jačati svoje mogućnosti i sposobnosti. Projekt je zamišljen u obliku predavanja, radionica te javne izložbe radova nastalih na radionicama.

Ovogodišnji festival održan je od 15. rujna do 19. rujna, a otvoren je svjetski poznatom izložbom Tolerancija u suradnji s Mirkom Ilićem, grafičkim dizajnerom i profesorom iz Amerike.

Studentica Visoke škole „Logos centra“ u Mostaru, studija Dizajn Mirna Perić sudjelovala je i ove godine na radionicama Festivala te ima same pohvale za organizatore koji su ispunili sva očekivanja.

KOMBO se organizira već drugu godinu, a već prve godine je nadmašio sva očekivanja i postao festival međunarodnog karaktera jer je privukao velik broj studenata iz regije.

Provođenjem projekta i izlaganjem radova promovira se kultura, edukacija, umjetnost i dizajn, studentski radovi i timski rad kao i sveučilišna i međunarodna suradnja.

 

 

Objavljeno 22.9.2020. u 11:15h