eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

RAZVOJ KARIJERE DIPLOMANATA LOGOS-a: INTERVJU SA SLAVICOM PLANINIĆ

LOGOS: Možete li nam reći nešto o sebi?

SLAVICA PLANINIĆ:

Zovem se Slavica Planinić, završila sam Srednju strukovnu školu u Širokom Brijegu 2015. godine i nakon toga upisala Visoku školu “Logos centar” u Mostaru, studijski smjer Cestovni promet kojeg sam uspješno završila 2018. godine. 

LOGOS: Koliko dugo ste čekali na prvi posao nakon završetka studija?

SLAVICA PLANINIĆ:

Odmah nakon završetka studija na Logosu, prijavila sam se na natječaj za instruktore i otvorila vlastitu autoškolu SLAVA u Širokom Brijegu. 

LOGOS: Možete li nam objasniti zašto ste se odlučili na studijski smjer Cestovni promet i koji je osnovni zadatak tj. što se od jednog inženjera cestovnog prometa očekuje i?

SLAVICA PLANINIĆ: Za ovaj studijski program odlučila sam se jer sam još od srednje škole povezana s ovom oblasti i promet je ono što mi je bila želja upisati. Smatram da je promet grana gospodarstva koja ima perspektivu i to je grana bez koje se ne može zamisliti budućnost. Od jednog inženjera cestovnog prometa očekuje se puno truda, rada i znanja. 

LOGOS: Možete li dati neki savjet za buduće inženjere cestovnog prometa?

SLAVICA PLANINIĆ:

Moj savjet budućim studentima je da upišu studij Prometa na Visokoj školi „Logos centar“ jer inovativan nastavni plan uz korištenje suvremenih tehnologija i kvalitetni profesori su garancija za uspješan razvoj budućih inženjera prometa. Promet je ono što volim.

Neka i Vaš izbor studija bude Visoka škola “Logos centar” u Mostaru!

Objavljeno 18.9.2020. u 14:54h