eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

Akreditacijom potvrđena kvaliteta: Diplome Logosa priznate i prepoznate u cijeloj Europi!

Najkvalitetnija visoka škola u regiji Visoka škola "Logos centar" u Mostaru je dobila rješenje o institucionalnoj akreditaciji od Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i sporta HNK.

Rješenje je izdano na preporuku Agencije za razvoj visokog obrazovanja i osiguranja kvalitete Bosne i Hercegovine.
Rješenje o akreditaciji je izdano na temelju preporuke Komisije za akreditaciju koja se sastojala od predstavnika akademske zajednice BiH, međunarodnog stručnjaka za područje visokog obrazovanja, predstavnika privrede, te studenta.

Komisija je u prosincu 2019. godine obavila akreditacijsku posjetu instituciji, te prilikom te posjete provjerilo ispunjenost svih kriterija koji su potrebni za institucionalnu akreditaciju visokoškolske ustanove. Visoka škola “Logos centar” u Mostaru je ispunila sve kriterije, od kojih su neki – razvoj i strategija visoke škole, sustav unutarnjeg osiguranja kvalitete, postupci ocjenjivanja studenata, kvaliteta fizičkih i ljudskih resursa, kvaliteta informacijskog sustava te međunarodna saradnja.

Komisija za akreditaciju je prilikom posjete Visokoj školi “Logos centar” u Mostaru imala priliku razgovarati s menadžmentom institucije, nastavnicima, administrativnim osobljem, studentima, kao i ostalim zainteresiranim stranama.

Voditelji studijskih programa Prometa, Poslovne ekonomije, Sigurnosnih studija, Organizacijskih znanosti, Energetike, Zaštite na radu i zaštite od požara, Prava i financija, te Dizajna su zajedno s menadžmentom škole i studentima Komisiji prikazali nastavni proces koji se u Visokoj školi odvija prema temeljnim principima Bolonjskog procesa – uključenosti studenata u nastavu i inovativnosti.

Akreditacija Visoke škole “Logos centar” u Mostaru, potvrdila je visoku razinu kvalitete fizičkih i ljudskih resursa, ali i cjelokupnog nastavnog procesa koji se odvija na visokoj školi, te je priznavanje i prepoznavanje diploma u cijeloj Europi.

Objavljeno 5.6.2020. u 12:14h