eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

Suradnja između studija Dizajn i agencije za oglašavanje i grafički dizajn Agency

Započela je prva suradnja između Dizajna i agencije za oglašavanje i grafički dizajn Agency gdje su studenti dobili priliku za sudjelovanje u kreiranju logotipa startup-a Zeroissues .

Putem prezentacije koju je pripremio Agency, studenti su stekli uvid u način i redoslijed rada, upute i želje klijenta, te vremenske okvire za realizaciju projekta.

Ovo iskustvo bitno doprinosi razumijevanju cijelog procesa, uz tehničke vještine koje studenti usavršavaju u sklopu studijskog programa. 

Projekt je bio podijeljen u faze: kreativnu fazu, prvi krug selekcije i konačni odabir najbolje izvedenog rješenja.

Kroz cijeli projekt studenti su surađivali i konzultirali se s profesoricom Marijom Ćorić.

U odabiru finalista i najboljih rješenja sudjelovali su direktori agencija i kao najkvalitetniji u finalni krug ušli su radovi studentice Martine Drinovac i studenta Franje Stojića.

Nakon izvršenih revizija i dorada, na koncu je odabran rad studentice Martine Drinovac, kojoj je 19. prosinca 2018. godine u prostorijama Visoke škole „Logos centar“ uručeno priznanje i novčana nagrada za najbolji rad. 

Ovakve suradnje čini vrhunsku priliku studentima za stjecanje uvida u proces dizajnerskog posla i stjecanja iskustva rada, što je dobra priprema svakog studenta za rad nakon studija.

Objavljeno 20.12.2018. u 15:09h