Studenti


  Stipendije za Master studij na Sveučilištu Lausanne u Švicarskoj
  Objavljeno 23.5.2013. u 11:27h

  Sveučilište Lausanne u Švicarskoj dodjeljuje stipendije za strane studente za Master studij na ovom Sveučilištu.

  Potrebno je popuniti formular za koji je dostupan na linku:

  http://www.unil.ch/webdav/site/international/shared/Prospective_students/Masters_grants/UNIL_Masters_Grant_form_2013-14_en_reader_1.pdf 

  Aplikaciju je potrebno poslati na:

  info.sasc@unil.ch do 15. 12. 2013 za prijave Master studija u akademskoj 2014/2015.

  Više informacija o Sveučilištu možete pronaći na:

  http://www.unil.ch/international/page82856_en.html

  Stipendije Bristol sveučilišta u Velikoj Britaniji
  Objavljeno 9.5.2013. u 08:31h

  Sveučilište Bristol u Velikoj Britaniji dodjeljuje stipendije za dodiplomski i postdiplomski studij studentima koji nisu iz Velike Britanije za 2013/2014. akademsku godinu.  
  Studenti treba da apliciraju za mjesto na bilo kojem fakultetu Sveučilišta, te nakon što dobiju ponudu za mjesto u nekom programu, mogu dalje aplicirati za stipendiju.

  Potrebno je popuniti online registracijski formular i dodati Personal statement do 350 riječi  u kojem treba navesti razloge zbog kojih bi trebali dobiti stipendiju, a mogu navesti i akademska i osobna dostignuća, kao i planove za svoju buduću karijeru.
   Krajnji rok za aplikacije je 14. 6. 2013. godine. 

  Više informacija na http://www.bristol.ac.uk/studentfunding/financial-help/into.html

  Za sva pitanja  vezana o apliciranju možete se javiti na iro@bristol.ac.uk

   

  Natječaj za stipendiranje dodiplomskog studija u Turskoj
  Objavljeno 7.5.2013. u 08:43h

  Početkom mjeseca ožujka studentima u Bosni i Hercegovini predstavljeni su stipendijski programi za dodiplomski, postdiplomski i doktorski studij koje dodjeljuje Vlada Republike Turske za akademsku 2013/14. godinu.

  Vlada Republike Turske u akademskoj 2013/14. godini dodijelit će 80 stipendija studentima iz Bosne i Hercegovine za dodiplomske, postdiplomske i doktorske studije.

  Natječaji za dodjelu stipendija za postdiplomski i doktorski studij u Republici Turskoj zatovreni su 31. ožujka, a danas jer otvoren konkurs za stipendiranje dodiplomskog studija.

  Sve troškove putovanja, boravka, smještaja, zdravstvenog osiguranja i prehrane uz stipendije plaća Vlada Turske. Mjesečne stipendije za dodiplomske studije iznose 282,50 američkih dolara.

  Studenti sa ovom stipendijom imaju pravo na besplatan smještaj u državnim studentskim domovima, a studenti koji ne žele stanovati u studentskim domovima, mogu stanovati i na drugom mjestu s tim da u tom slučaju sami snose troškove smještaja.

  Studenti koji ne govore turski jezik imaju pravo na tećaj turskog jezika u trajanju od godinu dana. Za vrijeme pohađanja tećaja primaju stipendiju.

  Pored toga, studenti primaju financijsku pomoć za troškove prijevoza pri dolasku u Tursku, kao i pri povratku u domovinu.

  Prijave se vrše isključivo preko interneta, odnosno stranica "www.turkiyeburslari.org" i  "www.trscholarships.org", gdje se mogu pronaći sve neophodne informacije i saznati sve što je potrebno za aplikaciju za stipendiranje.

  Studenti čije aplikacije budu prihvaćene, biće pozvani na intervju, a rezultate sa intervjua će moći saznati putem e-mail adresa koje će naznačiti prilikom prijave.

  Ljetni tečaj njemačkog jezika i austrijske kulture- Diplomatska akademija Beč
  Objavljeno 25.4.2013. u 12:42h
  Diplomatska akademija u Beču organizuje ljetni tečaj njemačkog jezika i austrijske kulture i civilizacije. Tečaj će se održati od 05. do 30. 8. 2013. godine na Diplomatskoj akademiji u Beču. 
  U okviru ljetnog tečaja Diplomatske akademije nudi se nastava njemačkog jezika za polaznike svih nivoa znanja. Osim usavršavanja znanja jezika, studenti će steći znanje o politici, istoriji, društvu i kulturi Austrije
  Predavanja za sve nivoe  su u prijepodnevnim satima i traju po četiri sata dnevno. U poslijepodnevnim satima će se održavati predavanja, izlaganja, istraživanje grada i  kreativne jezičke vježbe.  
  Dodatno postoji mogućnost polaganja ispita za stjecanje Austrijske jezične diplome. 
  Prijava za ljetni tečaj može se izvršiti putem web stranice Diplomatske akademije u Beču  (http://www.da-vienna.ac.at/de/programme/sommerkurs) ili slanjem formulara za prijavu na sommerkurs@da-vienna.ac.at
  Rok za prijavu je 01.06. 2013. godine.
  Za pogodne kandidate/kandidatkinje iz Bosne i Hercegovine na raspolaganju stoje posebne stipendije ADA-e (Austria Development Agency). Za detaljnije informacije možete se obratiti Diplomatskoj akademiji Beč.
  Europski forum Alpbach 2013
  Objavljeno 11.4.2013. u 09:00h

  Europski forum Alpbach 2013 će se održati  od 12. do 31. kolovoza. Tema foruma je ‘Iskustva i vrijednosti’.

  Studenti mogu provesti ljeto u Tirolu pohađajući ljetnu školu, predavanja u sklopu seminarske sedmice ili učestvujući na nekim od simpozijuma o ekonomiji, politici, nauci, održivom razvoju, itd. 

  Alpbach ima svoje grupe i klubove širom Evrope. One organizuju događaje koji slijede viziju Alpbacha i takođe objavljuju pozive za stipendije. Više informacija na http://www.alpbach.org/index.php?id=1881 . Rok za podnošenje stipendija je 02.05.2013.

  Više detalja o programu na http://www.alpbach.org/index.php?id=1733. 
   
  Više informacija o stipendijama na http://www.alpbach.org/index.php?id=1542
Na početak...  <<  1 2  >>  ...Na kraj 
Loading

FOTO GALERIJA

Poziv za prijavu na Internacionalno takmmičenje i nagradu za dizajn

ZAMOLBA ZA UPIS

Nostrifikacija diplome
U Sarajevu održan seminar „Borba protiv korupcije u visokom obrazovanju“
Praktična nastava i posjet studenata dizajna poduzeću "Ećo Company" u Sarajevu
Studenti Visoke škole „Logos centar“ na seminaru „Euroatlanske sigurnosti“ u Sarajevu
Misija OESS-a na Visokoj školi „Logos centar“ u Mostaru

OSNOVNI PODACI

Naziv ustanove:
Visoka škola "Logos centar" u Mostaru

Sjedište i mjesto izvođenja:
Bišće polje b.b., 88100 Mostar

Identifikacijski broj: 4227723250004
Žiro račun: 1327002010146713 NLB Tuzlanska banka dd, BiH


Dokumenti potrebni za upis na preddiplomski studij