Studenti


  Natječaj za stipendije - Erasmus Mundus SUNBEAM
  Objavljeno 24.2.2015. u 23:08h

  Obavještavamo studente i osoblje Logosa da je otvoren prvi natječaj za stipendije (svi ciklusi studija) u okviru Erasmus Mundus projekta SUNBEAM.

  Za nas koji nismo sa institucija potpisnica SUNBEAM-a, vrijedi kandidatura u kontekstu target Group 2. Dakle, aplikacije se podnose ravnopravno na sve ponuđene programe, a izbor ovisi o curriculumu kandidata.

  Krajnji rok za prijavu je 31. ožujka 2015. godine.

  Detaljne informacije o studijskim programima, potrebnoj dokumentaciji i načinu prijavljivanja pronađite ovdje: http://www.sunbeam.univpm.it/EN/home

   

  Stipendije Ministarstva inozemnih poslova Rumunjske
  Objavljeno 24.2.2015. u 22:58h

  Ministarstvo inozemnih poslova Rumunjske, Odsjek za Javnu diplomatiju, kulturu i nauku saopćava lansiranje Programa stipendija, koje Rumunjska pruža studentima izvan Rumunjske, za akademsku 2015/2016 godinu.

  Krajnji rok za podnošenje aplikacija je 15. ožujak 2015.

  Više informacija potražite ovdje : http://www.mae.ro/node/1794

   

  Naučite njemački jezik i provedite ljeto u Bavarskoj!
  Objavljeno 24.2.2015. u 12:54h

  BAYHOST (Bavarian Academic Center for Central, Eastern and Southeastern Europe) poziva studente i mlade istraživače Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Srbije, Slovenije i Ukrajine, koji se služe osnovnim njemačkim jezikom (od stupnja A2, sa potrebnom nekom vrstom garantnog dokumenta), da apliciraju za ljetnu školu i provedu nekoliko tjedana na jednom od bavarskih sveučilišta i uče njemački jezik. Sve aktivnosti se odvijaju u srpnju i kolovozu.

  Krajnji rok za prijavu: 1. travanj 2015.

  Više informacija pronađite ovdje: http://www.uni-r.de/bayhost/english/scholarships/language-courses-in-bavaria/index.html#

  The Case for Space: Projekat za jačanje razvoja mladeži
  Objavljeno 24.2.2015. u 12:54h

  Youth Business International (YBI) traži 20 mladih istraživača da iz svog rakursa uzmu učešće u projektu Global Young Researchers Lab, koji će ponuditi edukativne seminare svojim istraživačima u Berlinu u periodu od 29. travnja – 3- svibnja.  Implementacija istraživanja je planirana za period od svibnja do srpnja 2015. Kompletni troškovi pokriveni.

  Krajnji rok za prijavu: 8. ožujak 2015.

  Aplikacijski obrazac : http://www.caseforspace.org/application/

  Više informacija potražite ovdje: http://www.caseforspace.org/wp-content/uploads/2015/02/Case-for-Space-Call-for-Applications-FINAL1.pdf

  Natječaj za učešće na izložbi ideja, inovacija i stvaralaštva “INOST MLADIH 2015″
  Objavljeno 24.2.2015. u 12:52h

  Iskažite vašu inventivnost i efikasnost!

  Savez inovatora i Udruženje inovatora grada Banja Luka organiziraju po 17. put, Međunarodnu izložbu ideja, inovacija i stvaralaštva “INOST MLADIH 2015″, a pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srpske i Grada Banja Luka.

  Teme: Automatika (modeli u funkciji),  Informacijske tehnologija (primjena u obrazovanju i drugim oblastima – aplikacije, softveri i sl.) i Slobodna tema (industrijski dizajn, rješenja žigova roba i usluga, likovni i foto radovi – iz tehničkih oblasti, suveniri, neobjavljeni maturski - diplomski ili stručni radovi, marketing planovi, biznis planovi, prezentacije i animacije svojih ideja i inovacija itd.)

   Krajnji rok za prijavu : 5. travanj 2015.

  Detaljne informacije, kao i obrazac za prijavu, pronađite ovdje : http://www.savezinovatorars.org/index.php?option=com_content&view=article&id=249%3Akonkurs-za-ucesce-na-izlozbi-ideja-inovacija-i-stvaralastva-inost-mladih-2015&catid=52%3Aaktuelnosti&Itemid=80&lang=sr_lat

Na početak...  <<  1 2 3 4  >>  ...Na kraj 
Loading

FOTO GALERIJA

Poziv za prijavu na Internacionalno takmmičenje i nagradu za dizajn

ZAMOLBA ZA UPIS

Nostrifikacija diplome
U Sarajevu održan seminar „Borba protiv korupcije u visokom obrazovanju“
Praktična nastava i posjet studenata dizajna poduzeću "Ećo Company" u Sarajevu
Studenti Visoke škole „Logos centar“ na seminaru „Euroatlanske sigurnosti“ u Sarajevu
Misija OESS-a na Visokoj školi „Logos centar“ u Mostaru

OSNOVNI PODACI

Naziv ustanove:
Visoka škola "Logos centar" u Mostaru

Sjedište i mjesto izvođenja:
Bišće polje b.b., 88100 Mostar

Identifikacijski broj: 4227723250004
Žiro račun: 1327002010146713 NLB Tuzlanska banka dd, BiH


Dokumenti potrebni za upis na preddiplomski studij