VRH

Potpisan je Erasmus+ sporazum za mobilnost studenata Informacijskih tehnologija

✓ Organizacijske znanosti ✓ Poslovna ekonomija ✓ Pravo i financije ✓ Promet ✓ Dizajn ✓ Energetika ✓ Zaštita na radu i zaštita od požara ✓ Sigurnosne studije
Objavljeno 15.1.2018. u 19:27h

Obzirom na već dugogodišnju suradnju i u skladu s već potpisanim ugovorom o suradnji s Janos Kodolanyi University, Mađarska, a koji podrazumijva: razmjenu studenata i osoblja, organiziranje studijskih posjeta, ljetnih škola, okruglih stolova, razmjena literature, zajednički rad na usavršavanju nastavnih planova i programa i drugih oblika suradnje od obostranog interesa, aktivnosti se i u ovoj akademskoj godini nastavljaju.

Kao nastavak već uspješne suradnje potpisan je i Erasmus+ Inter-institucionalni sporazum za mobilnost 2 studentice Poslovne ekonomije Visoke škole "Logos centar". Ove 2 studentice će pohađati nastavu ljetnog semestra tekuće akademske godine visokoškolskoj instituciji Janos Kodolanyi University u Budimpešti, Mađarska.

Studentice su potpisale potrebne sporazume za ovu razmjenu, s pravnim zastupnicima institucija i koordinatorima projekta. Mobilnost će biti implementirana  od 03.02. - 02.05.2018. godine. Po završetku obaveza, studenti nastavljaju studije u Visokoj školi "Logos centar".  Ovo je već druga razmjena studenata Logosa na ovoj instituciji. 

Novosti

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... >