VRH

Poziv za sudjeljovanje na međunarodnoj konferenciji Sfera 2017 u Tehnološkom parku Intera

✓ Organizacijske znanosti ✓ Poslovna ekonomija ✓ Pravo i financije ✓ Promet ✓ Dizajn ✓ Energetika ✓ Zaštita na radu i zaštita od požara ✓ Sigurnosne studije
Objavljeno 22.10.2017. u 20:59h

Poštovane/i studentice/i

Pozivamo Vas na sudjelovanje u IV. međunarodnoj stručnoj konferenciji Sfera 2017. -"Tehnologija arhitektonskih otvora", a koja će se održati 25. i 26.10.2017. u prostorijama Tehnološkog parka Intera.

Kompanija Sfera d.o.o. iz Mostara, u Saradnji sa Arhitektonskim Fakultetom iz Zagreba, Građevinskim Fakultetom Univeziteta "Džemal Bijedić" iz Mostara, te Asocijacijom arhitekata BiH organizuje cjelokupan program konferencije. Program, dvodnevnog karaktera okupi i do 400 gostiju iz domena pomenute teme, kako iz Bosne i Hercegovine, tako i regije. 

Pored konferencijskog dijela, kompanije imaju priliku izlaganja u vidu prezentacije za sve pristutne, kao i izložbeni prostor, unutar objekta. 

Generalni sponzor konferencije kompanija Feal, te sponzori: Ko Glas, Alukoenigstahl,i Kristal Vitez, partneri i izlagači kompanije: Profine, Velux,BH ALumil, Rehau,Pavković paneli, Fakro, Euro Roal, Zalmo, Veka, Sika, NIče, Građ promet, Men, Staklorad, Salamander, Valm. 

Ulaz za goste je slobodan uz obaveznu registraciju.

• Pozivnica

• Dizajn razmišljanje kao suvremeni pristup rješavanju poslovnih problema

Novosti

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... >