eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

STUDIRAJ I RADI – edukacija o mogućnostima suradnje i zarade za sve ambiciozne studente

U subotu, 01.04.2017. godine s početkom u 11 sati u Logosu, u velikom amfiteatru će se održati edukacija za sve zainteresirane studente Visoke škole „Logos centar“ u Mostaru.

Svi studenti koji imaju želju naučiti i ostvariti određene pogodnosti kroz suradnju sa osiguravajućom kućom Central osiguranje d.d. i poduzećem Testing centar d.o.o. su pozvani.

Cilj edukacije je obučiti sve zainteresirane studente kako ostvariti suradnju s navedenim poduzećima, te kako profitirati i ostvariti vlastite pogodnosti od iste.

Central osiguranje je osiguravajuće društvo koje svoju poslovnu strategiju gradi na snazi vlastitoga kapitala, pružanju efikasne usluge osiguranicima kroz inovativan rad, stalnu komunikaciju s tržištem te spremnosti na promjene, poštujući pravila struke, čime su mnogo uspješniji od drugih. Sve informacije o Central osiguranju na http://www.central-osiguranje.com/Default.aspx

TESTING CENTAR d.o.o. u Mostaru je registrirano društvo kao logistički centar koji ponudom usluga i proizvoda osigurava kvalitetniji “život na kotačima”, između ostalog, pruženjam savjeta u području tehnike i tehnologije vozila, obavljanjem administrativnih i tehničkih poslova pri tehničkim analizama i ispitivanjima vozila, uslugama homologacije vozila i izdavanje potvda i certifikata o usklađenosti s propisima u EU, uslugama analize i arhiviranja tahografskih listića, odnosno podataka iz analognih ili digitalnih tahografa i kartica vozača za prijevozničke kompanije, kao i stručna osposobljavanja u prometnoj stuci. O Testingu više na http://www.testing-centar.com/Default.aspx

Ako želite surađivati s najuspješnijima, naučiti kroz praksu i zaraditi, 01.04.2017. godine u 11h budite u velikom amfiteatru Visoke škole „Logos centar“ u Mostaru.

Objavljeno 29.3.2017. u 10:40h