VRH
eUniversity eNastava eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
+387 36 445 800; ‭‎+387 63 997 034‬

Natječaj za upis studenata

#LogosCentar

Studijski programi koji se izvode na Logosu su prvi put provedeni na ovim prostorima, a nastavni planovi i programi koncipirani na način da su moderni, da ne trpe klasičnosti, da su u skladu s bolonjskim procesom, europskim standardima i zahtjevima za kvalitetu. Širok izbor deficitarnih zanimanja, Logos centar svrstava u sami vrh po svojoj inovativnosti, gdje se studenti obrazuju u stručnjake različitih usmjerenja: prometa, ekonomije, informacijskih tehnologija, dizajna, energetike, sigurnosti i kriminalistike, zaštite na radu i zaštite od požara te prava i financija.

#akreditirani

Visoka škola „Logos centar” u Mostaru je od srpnja 2015. godine prošla proces institucionalne arkeditacije, čime je među prvima u Bosni i Hercegovini došla na popis institucija čije se diplome priznaju u Europi i svijetu. Akreditacija je potvrda standarda kvalitete rada visokoškolske ustanove u skladu s Kriterijima za akreditaciju visokoškolskih ustanova u Bosni i Hercegovini i Standardima i smjernicama za osiguranje kvalitete u europskom prostoru visokog obrazovanja.


#VrhunskaOprema

Vrhunska oprema izdvaja Logos od ostalih visokoškolskih institucija u regiji. Knjižnica s preko 4 000 naslova dostupnih studentima za učenje, pripremanje ispita i seminarskih radova. Osim članske iskaznice, studenti po upisu dobivaju i pristupne podatke za informacijski sustav, a preko kojega prijavljuju ispite, prate predavanja, obavijesti, termine, sudjeluju u studentskim forumima, komuniciraju s profesorima, prate svoj e-indeks i drugo.


#inovativnost

Individualan pristup studentima, distance learning sustav, nastava prilagođena izvanrednim studentima, dostupnost 0-24h, on line komunikacija i mentorstvo, vrhunski markering i PR, stručna praksa su samo neki od razloga u čemu je Logos prvi i najbolji, što dokazuje da je inovativnost jedna od osnovnih karakteristika Visoke škole „Logos centar“ u Mostaru. Studijski programi, ovisno o potrebama, imaju na raspolaganju opremljene radionice, laboratorije, računalne učionice, kabinete za forenziku i streljanu. Ovisno od odabiru studijskog programa, studenti koriste posebne laboratorije, tako studenti Dizajna koriste radionice za slikanje, dizajn i radionicu za fotografiju gdje u praktičnom smislu stječu znanja, studenti Informacijskih tehnologija računalne učionice sa suvremenim software-ima, dok npr. studenti sigurnosti i kriminalistike koriste kabinet forenzike i streljanu.